Garantie opleiding van Rijschool Ring

Met de Garantie opleiding weet je vooraf precies wat je rijbewijs gaat kosten, of je nu in een keer slaagt of er wat langer over doet. Hoe gaat dit in zijn werk?

Hoe gaat dit in zijn werk?

We willen dat je op een verantwoorde manier je rijbewijs haalt, daarom wordt eerst gekeken welk lesprogramma bij jou past, of je voor die opleiding in aanmerking komt. Hiervoor moet je een intest doen, deze omvat 2 rijlessen om op een verantwoorde manier een beslissing te nemen welk opleiding bij je past. Het praktijkexamen en de tussentijdse toets zijn vaste onderdelen van de opleiding, je kunt maximaal 4 maal praktijkexamen doen, zonder ook maar een cent bij te betalen.

Theoriecertificaat moet uiterlijk 1 maand na aanvang opleiding zijn behaald.

Wat zijn de kosten?

Nadat de intest is afgerond wordt de prijs vastgesteld en het is vrijblijvend, de kandidaat kan voor een klassieke opleiding kiezen.
Intest kost € 90,00
Opleidingskosten garantie pakket in overleg na intest

De spoedopleiding

De spoedopleiding is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die in een snel tempo het rijbewijs willen halen.
4 tot 5 keer per week krijg je 2 aaneengesloten lessen van 50 minuten. Tijdens een blokuur kan er in overleg een kleine pauze worden ingelast voor een consumptie (gratis). Na ongeveer 3/4 van je opleiding volgt de tussentijdse toets. Direct na het einde van je opleiding volgt het praktijkexamen.

Tijdens een grondige intake gaat de instructeur beoordelen of je voldoende feeling voor het autorijden hebt om binnen korte tijd je rijbewijs te halen. Aan het einde van de rit krijg je hierover een advies.

Bij deelname aan de spoedopleiding is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak hebt of dit zeer binnenkort gaat halen. Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan tussentijdse toets en praktijkexamen.